Ngarep - produk - Roller Inline skate - Dewasa Roller Inline Skates - Carbon Speed Skates(JYCS01)

Carbon Speed Skates(JYCS01)

Speed skates from Junior to adult
Upper:Microfiber lather with microfiber lining
Wheel:High elastic wheels
Wheel size:Can match 90/100/110/125mm
Chassis:one pieces CNC aluminium chassis
Bearing:Chromium ABEC-5/-7(can change to use ceramic material bearing)
Size:#28-#45

Detail Produk

Hubungi kita
kabar paling anyar
       
  • Sapa sing ora seneng blanja sepatu inline anyar ing mangsa iki? Ayo nggiling skate inline anyar sampeyan bebarengan

    Sapa sing ora seneng blanja sepatu inline anyar ing mangsa iki? Ayo nggiling skate inline anyar sampeyan bebarengan

    Dadi sampeyan tuku skate inline! Ya! Saiki, iki bagean angel. Ora preduli apa jenis sepatu sing sampeyan gunakake - skate inline utawa skate quad - mesthi ana downtime. Sajrone proses break-in, sampeyan bisa nemu blisters lan rasa ora nyaman sacara. Sawetara wong, lan skateboard ora istiméwa. Yen sampeyan bisa entuk sepasang sepatu tanpa rasa ora nyaman - ya, sampeyan nemokake sepatu ajaib! Yen sampeyan ora kepenak, iku normal, lan ana sawetara perkara sing bisa lan kudu ditindakake supaya wektu istirahat dadi gampang. Pasang inline skate lan ayo skate bebarengan 1. Ngindhari kesalahane wong anyar Loro kesalahan sing paling umum sing ditindakake para pemula yaiku narik sikil sing kenceng kanggo ngontrol skate lan ...

  • Speed Skates kanggo Wanita: Cara Milih Pasangan sing Tengen kanggo Sampeyan

    Speed Skates kanggo Wanita: Cara Milih Pasangan sing Tengen kanggo Sampeyan

    Nalika nerangake skating kacepetan, ora ana jawaban sing bener utawa salah kanggo milih skate sing bener. Nanging ora preduli tingkat pengalaman utawa gaya olahraga skate, kita bisa mbantu milih pasangan skate sing cocog kanggo sampeyan. Apa skate kacepetan kanggo wanita? Ana macem-macem jinis skate kacepetan ing pasar, nanging kanggo wanita, ana sawetara jinis tartamtu sing dirancang mung kanggo wong-wong mau. Kaping pisanan, ana skate kacepetan tradisional, sing duwe bilah sing luwih dawa lan dirancang kanggo kacepetan lan jarak. Ana uga skate kacepetan racing, sing luwih cendhek lan duwe agul-agul sing luwih cetha kanggo ngowahi luwih gampang. Pungkasan, ana skate kacepetan fitness, sing duwe ...

  • Tuku sepatu es es alus iku sampurna kanggo nyenengake mangsa

    Tuku sepatu es es alus iku sampurna kanggo nyenengake mangsa

    Yen sampeyan nggoleki cara sing nyenengake kanggo nikmati cuaca musim dingin, coba tuku sepatu es sing lembut. Skate iki sampurna kanggo pamula, lan nyedhiyakake cara sing nyenengake lan aman kanggo nikmati cuaca musim dingin. Apa iku soft ice figure skates? Soft ice figure skates yaiku jinis skate figure sing digawe saka bahan sing luwih alus tinimbang sepatu es tradisional. Iki ngidini kanggo sawetara luwih saka gerakan lan ndadekake padha becik kanggo tokoh skating ing lumahing es alus. Napa tuku sepatu es es sing lembut? Ana akeh alasan kanggo tuku sepatu es es alus. Salah sijine alasan yaiku luwih murah tinimbang sepatu skate tradisional. Dheweke uga luwih gampang sinau babagan skate ...

  • Carane Inline Skate Kaya Pro!

    Carane Inline Skate Kaya Pro!

    Inline skating minangka cara sing apik kanggo ngubengi lan seneng-seneng, lan yen sampeyan nindakake kaya profesional, sampeyan bakal bisa nindakake kanthi gampang. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo mbantu skate inline kaya profesional! Inline skating dhasar Inline skating minangka cara sing apik kanggo olahraga, seneng-seneng, lan uga nambah keseimbangan. Iki uga bisa dadi cara sing apik kanggo ngubengi kutha, utamane yen sampeyan manggon ing papan sing akeh bukit. Sadurunge miwiti skating inline, ana sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu ngerti carane kanggo mungkasi. Ana sawetara cara kanggo nindakake iki. Salah sawijining cara yaiku nggunakake ...

  • Cara nggunakake Speed ​​​​Skate kanggo keuntungan sampeyan

    Cara nggunakake Speed ​​​​Skate kanggo keuntungan sampeyan

    Nalika milih skate kacepetan, ana sawetara faktor sampeyan kudu nimbang. Sing pertama yaiku level skating sampeyan. Yen sampeyan pamula, sampeyan bakal pengin milih skate sing luwih gampang dikontrol. Faktor sabanjure yaiku ukuran skate. Sampeyan pengin nggawe manawa skate ukuran pas kanggo sikil. Jinis-jinis Speed Skates Skates kacepetan teka ing macem-macem jinis, saben duwe kaluwihan lan cacat dhewe. Jinis sing paling umum yaiku skate rekreasi lan balap. Skate kacepetan rekreasi biasane luwih alus lan luwih fleksibel tinimbang skate balap. Iki nggawe wong luwih nyaman kanggo skaters anyar, nanging uga luwih alon. Balapan...

  • Carane milih skates nengen kanggo sampeyan lan ngetung ukuran skates Panjenengan

    Carane milih skates nengen kanggo sampeyan lan ngetung ukuran skates Panjenengan

    Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo pasangan anyar saka es skates, sampeyan bakal pengin nggawe manawa sampeyan njaluk ukuran tengen. Pentinge ukuran es skate Ana akeh debat babagan apa ukuran es skate sing "bener". Akeh wong sing pracaya sampeyan kudu pindhah minangka cilik sabisa, supaya duwe kontrol luwih saka skates Panjenengan. Liyane mbantah manawa skate sing luwih gedhe bakal menehi daya lan kacepetan luwih akeh. Pungkasane, skater mutusake apa ukuran skate sing paling apik kanggo dheweke. Siji bab sing mesthi, iku sampeyan kudu tau pindhah gedhe banget utawa cilik banget. Skaters sing nganggo sepatu skate sing gedhe banget bakal duwe ...