Ngarep - produk - Roller Inline skate - Roller Inline Skates Junior - Skate inline ukuran lanang sing bisa diatur (JYJI200)

Skate inline ukuran lanang sing bisa diatur (JYJI200)

Detail Produk
Hubungi kita
kabar paling anyar
       
  • Liyane babagan produk paling laris kita: bocah-bocah wadon figure ice skate

    Liyane babagan produk paling laris kita: bocah-bocah wadon figure ice skate

    Yen sampeyan bocah wadon sing seneng olahraga skate, mesthine sampeyan mesthi golek cara kanggo nambah katrampilan sampeyan ing es. Kene sawetara tips kanggo mbantu sampeyan nambah katrampilan skating. Apa sawetara tips dhasar kanggo bocah-bocah wadon pemula skaters es? 1. Mulai kanthi skating ing sikil siji. Iki bakal mbantu sampeyan bisa ngrasakake skating. 2. Priksa manawa lading sampeyan landhep. Iki bakal mbantu sampeyan tetep ing es lan nggawe giliran luwih lancar. 3. Lean maju nalika sampeyan skate. Iki bakal mbantu sampeyan nggawe giliran sing luwih apik. 4. Tansah tangan metu menyang sisih. Iki bakal mbantu sampeyan ngimbangi lan tetep ing es. 5. Laku, laku, laku! Luwih sampeyan ...

  • Apa milih inline skate wheel njobo, Carane digunakake njobo

    Apa milih inline skate wheel njobo, Carane digunakake njobo

    Roda skate inline bisa nyedhiyakake pengalaman perjalanan ruangan sing lancar lan nyenengake. Mangkene sawetara alasan kenapa sampeyan kudu milih roda skate inline kanggo petualangan ruangan sabanjure. Roda skate inline bisa nyedhiyakake pengalaman perjalanan ruangan sing lancar lan nyenengake. Dheweke dirancang khusus kanggo panggunaan ruangan lan bisa nangani macem-macem terrain lan permukaan. 1. Inline skate wheel nyedhiyani kulo Gamelan. Roda skate inline nyedhiyakake perjalanan sing lancar amarga bunder lan duwe gesekan sing sithik. roda skate digawe saka polyurethane, yaiku bahan sing tahan lama. Bentuk bunder lan gesekan sing kurang saka roda skate mbantu gerakane lancar ing lemah. 2. Roda inline skate serbaguna...

  • Sapa sing ora seneng blanja sepatu inline anyar ing mangsa iki? Ayo nggiling skate inline anyar sampeyan bebarengan

    Sapa sing ora seneng blanja sepatu inline anyar ing mangsa iki? Ayo nggiling skate inline anyar sampeyan bebarengan

    Dadi sampeyan tuku skate inline! Ya! Saiki, iki bagean angel. Ora preduli apa jenis sepatu sing sampeyan gunakake - skate inline utawa skate quad - mesthi ana downtime. Sajrone proses break-in, sampeyan bisa nemu blisters lan rasa ora nyaman sacara. Sawetara wong, lan skateboard ora istiméwa. Yen sampeyan bisa entuk sepasang sepatu tanpa rasa ora nyaman - ya, sampeyan nemokake sepatu ajaib! Yen sampeyan ora kepenak, iku normal, lan ana sawetara perkara sing bisa lan kudu ditindakake supaya wektu istirahat dadi gampang. Pasang inline skate lan ayo skate bebarengan 1. Ngindhari kesalahane wong anyar Loro kesalahan sing paling umum sing ditindakake para pemula yaiku narik sikil sing kenceng kanggo ngontrol skate lan ...

  • Speed Skates kanggo Wanita: Cara Milih Pasangan sing Tengen kanggo Sampeyan

    Speed Skates kanggo Wanita: Cara Milih Pasangan sing Tengen kanggo Sampeyan

    Nalika nerangake skating kacepetan, ora ana jawaban sing bener utawa salah kanggo milih skate sing bener. Nanging ora preduli tingkat pengalaman utawa gaya olahraga skate, kita bisa mbantu milih pasangan skate sing cocog kanggo sampeyan. Apa skate kacepetan kanggo wanita? Ana macem-macem jinis skate kacepetan ing pasar, nanging kanggo wanita, ana sawetara jinis tartamtu sing dirancang mung kanggo wong-wong mau. Kaping pisanan, ana skate kacepetan tradisional, sing duwe bilah sing luwih dawa lan dirancang kanggo kacepetan lan jarak. Ana uga skate kacepetan racing, sing luwih cendhek lan duwe agul-agul sing luwih cetha kanggo ngowahi luwih gampang. Pungkasan, ana skate kacepetan fitness, sing duwe ...

  • Tuku sepatu es es alus iku sampurna kanggo nyenengake mangsa

    Tuku sepatu es es alus iku sampurna kanggo nyenengake mangsa

    Yen sampeyan nggoleki cara sing nyenengake kanggo nikmati cuaca musim dingin, coba tuku sepatu es sing lembut. Skate iki sampurna kanggo pamula, lan nyedhiyakake cara sing nyenengake lan aman kanggo nikmati cuaca musim dingin. Apa iku soft ice figure skates? Soft ice figure skates yaiku jinis skate figure sing digawe saka bahan sing luwih alus tinimbang sepatu es tradisional. Iki ngidini kanggo sawetara luwih saka gerakan lan ndadekake padha becik kanggo tokoh skating ing lumahing es alus. Napa tuku sepatu es es sing lembut? Ana akeh alasan kanggo tuku sepatu es es alus. Salah sijine alasan yaiku luwih murah tinimbang sepatu skate tradisional. Dheweke uga luwih gampang sinau babagan skate ...

  • Carane Inline Skate Kaya Pro!

    Carane Inline Skate Kaya Pro!

    Inline skating minangka cara sing apik kanggo ngubengi lan seneng-seneng, lan yen sampeyan nindakake kaya profesional, sampeyan bakal bisa nindakake kanthi gampang. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo mbantu skate inline kaya profesional! Inline skating dhasar Inline skating minangka cara sing apik kanggo olahraga, seneng-seneng, lan uga nambah keseimbangan. Iki uga bisa dadi cara sing apik kanggo ngubengi kutha, utamane yen sampeyan manggon ing papan sing akeh bukit. Sadurunge miwiti skating inline, ana sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu ngerti carane kanggo mungkasi. Ana sawetara cara kanggo nindakake iki. Salah sawijining cara yaiku nggunakake ...