Roller Inline skate
Skates Es
Aksesoris
Babagan Jia Yue

Dongguan Jia Yue produk olah raga Co., Ltd. punika supplier profesional saka inline skates, tokoh skate, hoki lan aksesoris. Pabrik dumunung ing basis produksi sepatu ing Houjie, Dongguan, bisnis & desain Company dumunung ing Dongcheng Dongguan, provinsi Guangguan.

Produk olahraga Dongguan Jia Yue Co., Ltd. duwe tim R&D sing kuwat lan maju ing industri kasebut. Iku stands metu ing industri kanggo teori desain sawijining, pembangunan, industrialize produksi, proses produksi lan kualitas produk, kabeh skate bisa pass EN13843, EN15638 test. Bahan mentahan, teknologi produksi lan desain gaya supaya Jia Yue pinunjul.

Waca liyane
Warta paling anyar
  • Pamula Speed Skating Sinau Cara Nyepetake Skate Mangsa Iki
    2022-12-31
    Pamula Speed Skating Sinau Cara Nyepetake Skate Mangsa Iki

    Bebarengan kita bakal ngrembug babagan dhasar skate kacepetan. Kita bakal nutupi kabeh saka carane nganggo skate kacepetan kanggo carane miwiti skating. Waca iki lan sampeyan bakal siap kanggo mencet Ès lan miwiti nyepetke! Salah sawijining perkara sing paling penting kanggo ngerti sadurunge skating kacepetan yaiku carane nganggo sepatu roda. Miwiti kanthi ngeculake tali kabeh lan pasang sepatu sepatu kaya sepatu. Priksa manawa ilat skate ana ing posisi sing bener, banjur kencengake tali nganti skate krasa nyenyet nanging ora kenceng. Sawise skate sampeyan aktif, wektune kanggo miwiti skating! Nalika sampeyan miwiti, penting kanggo njupuk alon-alon. Entuk...

    ndeleng liyane >>
  • Supplier Soft Ice Figure Skates: Ayo skate bebarengan ing mangsa!
    2022-12-29
    Supplier Soft Ice Figure Skates: Ayo skate bebarengan ing mangsa!

    Mangsa musim dingin wis teka lan kanggo akeh kita, tegese golek sepatu skate lan menyang gelanggang es utawa tlaga lokal kanggo nglampahi wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca nalika kita njelajah kelancaran es sing ngidini kita main ski lan skate. Skateboard rekreasi sing paling elegan ing pasar saiki dadi laris ing Internet. Saka desain kanggo produksi, saben aspek saka tokoh skates sampurna. nggawe kaki seneng Comfort misale jek dadi tembung kunci ing skates Sato. Kabeh model kita duwe sepatu bot jero sing empuk, kaya sepatu olahraga inline. Iki bakal nyuda risiko nyeri sikil lan njaga sikil luwih anget tinimbang sepasang hoki ...

    ndeleng liyane >>
  • Mangga tuku skate Roller Hockey sing cocog karo sampeyan
    2022-12-14
    Mangga tuku skate Roller Hockey sing cocog karo sampeyan

    Nalika aku isih cilik, Aku digunakake kanggo pindhah skate banget casually njaba lan muter karo kulawarga; ing tangan liyane, pemain dilatih dawa lan hard kanggo njaluk menyang liga profesional lan malah Kejuaraan Donya. Skating inline lan hoki lapangan uga minangka alat latihan umum kanggo pemain hoki, utamane ing liga profesional, junior lan perguruan tinggi. Apa sampeyan ngengkel ing competitive dhuwur-tingkat hoki inline, looking for sawetara latihan ekstra, utawa mung looking for sawetara olahraga entheng ing srengenge kita Roller Hockey skate wis dijamin. Roller skates iku salah siji saka bagéyan saka peralatan sing perlu kanggo seneng muter Hockey. Nanging, ing jaman saiki, ana macem-macem jinis sepatu roda. Kanthi macem-macem merek ...

    ndeleng liyane >>
  • Liyane babagan produk paling laris kita: bocah-bocah wadon figure ice skate
    2022-12-8
    Liyane babagan produk paling laris kita: bocah-bocah wadon figure ice skate

    Yen sampeyan bocah wadon sing seneng olahraga skate, mesthine sampeyan mesthi golek cara kanggo nambah katrampilan sampeyan ing es. Kene sawetara tips kanggo mbantu sampeyan nambah katrampilan skating. Apa sawetara tips dhasar kanggo bocah-bocah wadon pemula skaters es? 1. Mulai kanthi skating ing sikil siji. Iki bakal mbantu sampeyan bisa ngrasakake skating. 2. Priksa manawa lading sampeyan landhep. Iki bakal mbantu sampeyan tetep ing es lan nggawe giliran luwih lancar. 3. Lean maju nalika sampeyan skate. Iki bakal mbantu sampeyan nggawe giliran sing luwih apik. 4. Tansah tangan metu menyang sisih. Iki bakal mbantu sampeyan ngimbangi lan tetep ing es. 5. Laku, laku, laku! Luwih sampeyan ...

    ndeleng liyane >>
  • Apa milih inline skate wheel njobo, Carane digunakake njobo
    2022-12-1
    Apa milih inline skate wheel njobo, Carane digunakake njobo

    Roda skate inline bisa nyedhiyakake pengalaman perjalanan ruangan sing lancar lan nyenengake. Mangkene sawetara alasan kenapa sampeyan kudu milih roda skate inline kanggo petualangan ruangan sabanjure. Roda skate inline bisa nyedhiyakake pengalaman perjalanan ruangan sing lancar lan nyenengake. Dheweke dirancang khusus kanggo panggunaan ruangan lan bisa nangani macem-macem terrain lan permukaan. 1. Inline skate wheel nyedhiyani kulo Gamelan. Roda skate inline nyedhiyakake perjalanan sing lancar amarga bunder lan duwe gesekan sing sithik. roda skate digawe saka polyurethane, yaiku bahan sing tahan lama. Bentuk bunder lan gesekan sing kurang saka roda skate mbantu gerakane lancar ing lemah. 2. Roda inline skate serbaguna...

    ndeleng liyane >>
  • Sapa sing ora seneng blanja sepatu inline anyar ing mangsa iki? Ayo nggiling skate inline anyar sampeyan bebarengan
    2022-11-18
    Sapa sing ora seneng blanja sepatu inline anyar ing mangsa iki? Ayo nggiling skate inline anyar sampeyan bebarengan

    Dadi sampeyan tuku skate inline! Ya! Saiki, iki bagean angel. Ora preduli apa jenis sepatu sing sampeyan gunakake - skate inline utawa skate quad - mesthi ana downtime. Sajrone proses break-in, sampeyan bisa nemu blisters lan rasa ora nyaman sacara. Sawetara wong, lan skateboard ora istiméwa. Yen sampeyan bisa entuk sepasang sepatu tanpa rasa ora nyaman - ya, sampeyan nemokake sepatu ajaib! Yen sampeyan ora kepenak, iku normal, lan ana sawetara perkara sing bisa lan kudu ditindakake supaya wektu istirahat dadi gampang. Pasang inline skate lan ayo skate bebarengan 1. Ngindhari kesalahane wong anyar Loro kesalahan sing paling umum sing ditindakake para pemula yaiku narik sikil sing kenceng kanggo ngontrol skate lan ...

    ndeleng liyane >>